Lauwersland Online - Lezing in Museum Wierdenland: "Laat de plant het werk doen"

Lezing in Museum Wierdenland: “Laat de plant het werk doen”

Hoe creëer je een wilde, aantrekkelijke tuin die niet te veel onderhoud vraagt? Hoe maak je een oase van flora en fauna zonder dat je elke dag uren kromgebogen en met modderige knieën door de tuin moet? Romke van de Kaa wijst je op zondag 10 september de weg tijdens een lezing in Museum Wierdenland in Ezinge.

Van de Kaa, kweker, freelance publicist en auteur van onder andere het boek “Verwilderen – laat de plant het werk doen” laat aan de hand van aanschouwelijke voorbeelden zien hoe je planten en dieren in je tuin het meeste werk kunt laten doen.

Als uitgangspunt gebruikt Van de Kaa de tuin van Matthijs Röling en toont hoe je een waar paradijsje van je eigen tuin kunt maken zònder dat je er meer werk van hebt.


Museum Wierdenland
Van Swinderenweg 10
9891 AD Ezinge
telefoon: 0594 – 621 524

Datum: zondag 10 september 2017
Tijd: 14:00 uur

Kosten: € 10,00 | Bezoekers met een Museumkaart: € 8,00 | inclusief entree museum en koffie/thee
Aanmelden: per e-mail via boekingen@wierdenland.nl

Bezoek voor meer informatie de website www.wierdenland.nl !


Openingstijden en entree

Museum Wierdenland is geopend van dinsdag tot en met zondag. Van november tot en met maart van 13:00 tot 17:00 uur en van april tot en met oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Het museum is ook geopend op Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag. Op Eerste Kerstdag en tijdens Oud en Nieuw is het museum gesloten. Groepen kunnen buiten de openingstijden geboekt worden!

De entree bedraagt € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Bezitters van een Museumkaart hebben gratis toegang!