Lauwersland Online - Lezing in Museum Wierdenland: "Laat de plant het werk doen"

Lezing in Museum Wierdenland: "Laat de plant het werk doen"

Hoe creëer je een wilde, aantrek­ke­lijke tuin die niet te veel onder­houd vraagt? Hoe maak je een oase van flora en fauna zonder dat je elke dag uren krom­ge­bogen en met modde­rige knieën door de tuin moet? Romke van de Kaa wijst je op zondag 10 september de weg tijdens een lezing in Museum Wier­den­land in Ezinge.

Van de Kaa, kweker, free­lance publi­cist en auteur van onder andere het boek "Verwil­deren — laat de plant het werk doen" laat aan de hand van aanschou­we­lijke voor­beelden zien hoe je planten en dieren in je tuin het meeste werk kunt laten doen.

Als uitgangs­punt gebruikt Van de Kaa de tuin van Matthijs Röling en toont hoe je een waar para­dijsje van je eigen tuin kunt maken zònder dat je er meer werk van hebt.


Museum Wier­den­land
Van Swin­de­renweg 10
9891 AD Ezinge
tele­foon: 0594 — 621 524

Datum: zondag 10 september 2017
Tijd: 14:00 uur

Kosten: € 10,00 | Bezoe­kers met een Muse­um­kaart: € 8,00 | inclu­sief entree museum en koffie/thee
Aanmelden: per e-mail via boekingen@wierdenland.nl

Bezoek voor meer infor­matie de website www.wierdenland.nl !


Openingstijden en entree

Museum Wier­den­land is geopend van dinsdag tot en met zondag. Van november tot en met maart van 13:00 tot 17:00 uur en van april tot en met oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Het museum is ook geopend op Tweede Paasdag, Tweede Pink­sterdag en Tweede Kerstdag. Op Eerste Kerstdag en tijdens Oud en Nieuw is het museum gesloten. Groepen kunnen buiten de openings­tijden geboekt worden!

De entree bedraagt € 5,- voor volwas­senen en € 2,50 voor kinderen. Bezit­ters van een Muse­um­kaart hebben gratis toegang!