Lauwersland Online - Doe mee aan NLdoet 2017 in de gemeenten De Marne en Winsum

Doe mee aan NLdoet 2017 in de gemeenten De Marne en Winsum

Elk jaar doen er meer vrijwilligers en -organisaties mee aan de NLdoet-actie van het Oranje Fonds. In 2017 wordt deze landelijke vrijwilligersactie georganiseerd op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart.

Misschien heeft uw organisatie, zorginstelling, sportclub, school, dorpshuis of museum ook klussen of activiteiten die niet alleen door de eigen vrijwilligers gedaan kunnen worden zoals bijvoorbeeld het verven, opknappen en schoonmaken van een clubhuis, een uitje voor ouderen organiseren, het seizoen klaarmaken van sportvelden of het opfleuren van een speeltuin.

Het Oranje Fonds stelt ook deze keer maximaal € 400,- per deelnemende organisatie beschikbaar waarmee middelen of wensen uitgevoerd kunnen worden. Om in aanmerking te kunnen komen voor deze financiële bijdrage moeten zowel de aanmelding als de aanvraag voor de bijdrage vóór 31 januari 2017 bij het Oranje Fonds binnen zijn.

Aanmelden en/of het nalezen van de voorwaarden voor de financiële bijdrage kan op www.nldoet.nl. Wees er snel bij want op = op!

Meedoen aan NLdoet

Meedoen aan de NLdoet-actie levert vrijwilligersorganisaties naamsbekendheid op en de gelegenheid om uw werk zichtbaar te maken. Mogelijk komt een groep vrijwilligers u ondersteunen bij het klaren van de klus en levert deelname aan de actie weer nieuwe vrijwilligers op.

Hebt u vragen over het formuleren van een leuke klus of over de vrijwilligersactie zelf? Dan kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum, bereikbaar via steunpuntvrijwilligerswerkwinsum@demarne.nl of telefonisch op 06 – 2245 5673.