Lauwersland Online - Moederdag neem je moeder Tuk!

Moederdag: neem je moeder Tuk!

Elk jaar dezelfde lastige vraag: wat moeten we nu weer verzinnen voor Moederdag? Buitenplanten?… een luchtje?… een bos bloemen?… een doosje chocolade?… Welnee, doe het anders en neem je moeder Tuk!

Tuk Tuk Lauwersoog is het origineelste cadeau allertijden en je moeder krijgt deze Moederdag een doos vol onvergetelijke herinneringen cadeau. Bel voor de mogelijkheden met Peternel Looze van Tuk Tuk Lauwersoog op 06 – 8333 2222. Tijdig reserveren is aanbevolen!

Lauwersland Online - Moederdag neem je moeder Tuk!

Lauwersland Online - Moederdag neem je moeder Tuk!

[hr]

Tuk Tuk Lauwersoog

Huur een Tuk Tuk bij Tuk Tuk Lauwersoog om een dagdeel of hele dag de prachtige omgeving van Lauwersoog te ontdekken. In uw eigen tempo volop genieten van wat Groningen en Fryslân te bieden hebben. En dat is meer dan u denkt!

De mogelijkheden voor een gezellig dagje uit zijn onbeperkt! Na een korte oefenrit met de Piaggio Ape Calessino hier in de buurt kan de belevenis beginnen. Maak een keuze uit diverse routes of ga gewoon uw eigen weg.

Toer naar Zoutkamp of Dokkum, maar bezoek ook eens de mooie dorpjes die u anders voorbij rijdt. U zult versteld staan van de knusse straatjes en vriendelijke mensen in deze omgeving.

Het Lauwersmeergebied met zijn adembenemende weidsheid en stilte alleen al is de moeite meer dan waard. De stilte die alleen doorbroken wordt door een troep ganzen, een snaterende eend of het roepen van één van de vele watervogels. Misschien dat u een aantal reeën in de verte of tegen de schemer een vos spot.

Over het Lauwersmeer kijkend, zult u vissersbootjes zien dobberen en vissers die loom de hengel overboord gooien. De omgeving bestaat uit vele beschutte plekjes waar het grote genieten orde van de dag. En als het even regent… dan doet u toch gewoon de kap dicht?

Als je een Tuk Tuk huurt bij Tuk Tuk Lauwersoog, dan krijg je er gratis een dag vol onvergetelijke herinneringen bij cadeau!

Lauwersland Online - Moederdag neem je moeder Tuk!

[hr]

Huur een Tuk Tuk voor een:

• dagje toeren door het Lauwersland
• personeelsfeestje
• vriendenuitje
• vrijgezellenfeest
• bruiloft
• evenement of als
• taxi

[hr]

Tuk Tuk Lauwersoog
Kustweg 18
9976 VP Lauwersoog
telefoon: 06 – 8333 2222

Datum: zondag 14 mei 2017
Tijd: vanaf 09:00 uur

Bezoek voor meer informatie de website www.tuktuklauwersoog.nl !