Lauwersland Online - Museum Wierdenland zoekt versterking

Museum Wierdenland zoekt versterking!

Op maandag 14 november om 20:00 uur organiseert Museum Wierdenland in Ezinge een avond voor mensen die belangstelling hebben voor de diverse vrijwilligersbanen die het museum te bieden heeft.

Het museum verrast nieuwe bezoekers en het heeft in de laatste jaren tentoonstellingen georganiseerd die een groot publiek aanspreken. Dit alles is mogelijk door de inzet van vaste krachten maar vooral van de ruim 60 vrijwilligers. Maar… er is ook grote behoefte aan versterking. Onder andere bij het pr-team waar men op zoek is naar een webredacteur die het leuk vindt voor de nieuwe website te schrijven, werk dat vooral thuis gedaan kan worden. Het maken van de nieuwsbrief en het bijhouden van de Facebookpagina zijn pr-taken die het team graag met nieuwe collega’s wil delen. Maar niet alleen het pr-team, ook de groep baliemedewerkers, de gastvrouwen en -heren van het museum, zoekt versterking evenals het team (landschaps)gidsen en de vrijwilligers die zich voor educatie inzetten.

Een aantal vrijwilligers zal maandag 14 november aanwezig zijn om wat te vertellen over hun ervaringen. Maar bellen (0594 – 621 524), mailen (info@wierdenland.nl) of zomaar even aanwippen is eveneens een mogelijkheid om meer over het werk in het museum te horen. En als men pas over enige maanden actief wil worden, ook dat hoort het museum graag.


Museum Wierdenland
Van Swinderenweg 10
9891 AD Ezinge
telefoon: 0594 – 621 524

Datum: maandag 14 november 2016
Tijd: 20:00 uur

Bezoek voor meer informatie de website www.wierdenland.nl !


Openingstijden en entree

Museum Wierdenland is geopend van dinsdag tot en met zondag. Van november tot en met maart van 13:00 tot 17:00 uur en van april tot en met oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Het museum is ook geopend op Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag. Op Eerste Kerstdag en tijdens Oud en Nieuw is het museum gesloten. Groepen kunnen buiten de openingstijden geboekt worden!

De entree bedraagt € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Bezitters van een Museumkaart hebben gratis toegang!