LAUWERSLAND ONLINE - MUZIKALE AVONDEN ONCE UPON A TIME IN KOLLUM

Muzikale avonden “Once upon a time…” in Kollum

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april geeft OUD TLM Kollum weer twee swingende show- en dansavonden in Zalencentrum De Colle: Once upon a time…

Once upon a time… waren er cowboys en indianen, was er het Wilde Westen en once upon a time zijn er al heel wat geweldige muzikale avonden geweest. Dit jaar valt het allemaal samen. De leden van OUD TLM Kollum weten u ook dit jaar weer te verrassen met leuke, originele en soms grappige acts. Shaka Zulu zal deze avond niet ontbreken, evenals Zorro, lichtgevende skeletten?! en natuurlijk de minies met cowboys en indianen. Ook zullen dé hoogtepunten van alle jaren worden samengevoegd in één grote compilatie. Special guest deze avond is Johan Timersma. Hij is een geweldige muzikant en zal een aantal optredens verzorgen.

Maar er is natuurlijk meer. Heel veel meer… Zoals de totale metamorfose en geweldige aankleding in De Colle, de gezellige afterparty met DJ Syb zaterdagavond of het feit dat ras-Kollumer Els Hoekstra de presentatie in handen heeft. Nieuwsgierig geworden? Haal dan nu alvast je kaarten in de voorverkoop bij speciaalzaak M. Hilboezen (Voorstraat, bij de brug, Kollum).


Zalencentrum De Colle
Kerkstraat 4
9291 CA Kollum

Datum: vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018
Kosten: vrijdagavond € 4,50 / zaterdagavond € 5,50
Reserveren: via 0511 – 452 174

Wacht niet te lang met reserveren of het kopen van kaarten want de feestweek gaat denderend van start met deze twee spetterende show- en dansavonden!