Nou Nòg Mooier! is een bedrijf met meerdere ‘takken’: ambachtelijke lijstenmakerij, galerie, kunst- en kadowinkel, grafisch ontwerp én een koffie- en theehuis. De lijstenmakerij is de spil, het kloppend hart van het geheel.

Ambachtelijke lijstenmakerij

In de ambachtelijke lijstenmakerij van Nou Nòg Mooier! wordt uw (kunst)werk met veel zorg en liefde door lijstenmaker Jack Putting ingelijst. Als één van de weinige lijstenmakers in Nederland maakt hij lijsten met de hand. Echt vakwerk… en dat zie je!

“De liefde voor het vak wordt weerspiegeld in ons werk. Als een werk goed en mooi is ingelijst, dan voegt het wat toe, het wordt dan ook echt “Nou Nòg Mooier!”. Om die reden komen er steeds meer mensen uit alle delen van het land naar ons toe. Daar genieten we van en dat motiveert enorm!

We kunnen (bijna) alles inlijsten. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden: schilderijen, foto’s, landkaarten, borduurwerken, medailles, brillen, diploma’s, geboortekaartjes, schoentjes, tassen, oude tegels, doopjurkjes, keramiek, gereedschap, munten, bruidsjurken, voetbalshirts, puzzels…”

Galerie

In de galerie van Nou Nòg Mooier! hangen en staan originele werken van verschillende kunstenaars. Daarnaast zijn er ook giclées (een nieuw en eigentijds drukmedium dat voldoet aan de hoogste eisen die door kunstenaars, musea en kunstverzamelaars aan grafieken worden gesteld) van onder anderen Henk Helmantel, Matthijs Röling, Theo Onnes, Jan van Loon, Erik van Ommen, Dorry van de Winkel en Riny Bus.

“We hebben een groot assortiment keramiek, glaswerk, sieraden. foto’s, lampen, meubels en objecten van verschillende kunstenaars. Genieten van al die mooie kunst om je heen bij een kopje koffie of thee in ons gezellige koffie- en theehuis. Kunst bij de koffie!”

Kunst- en Kadowinkel

“Mensen die voor het eerst bij ons binnenkomen, zijn bijna altijd verbaasd als ze zien hoe groot het binnen is. ‘Dat zie je er aan de buitenkant zo niet vanaf…’ wordt vaak gezegd.”

Nou Nòg Mooier! heeft de beschikking over vier grote ruimtes, totaal is er zo’n slordige 400 m² aan winkelruimte. De winkel is een grote ruimte met keramiek, glaswerk, lampen, leren schorten, tassen, sieraden, zelfgemaakte jams, curiosa en brocante en veel leuke hebbe- of geefdingetjes. Daarnaast zijn er ook kunstkalenders, boeken en kaarten te koop. Vanaf 2 euro is er al iets leuks te vinden!

Koffie- en theehuis

Omringd door kunst genieten van een heerlijk kopje koffie… zo is het idee van “Kunst bij de koffie” ontstaan.

“In ons gezellige koffie- en theehuis bieden we verschillende soorten koffie en thee, frisdranken en eigengemaakte hartige en zoete taarten en tosti’s. Uw elektrische fietsen kunnen worden opgeladen terwijl u geniet van uw kopje koffie. Er is een gezellig terras voor de warme dagen én er is gratis WiFi. (Aangelijnde) honden zijn altijd welkom!”

Lauwersland Online - Nou Nòg Mooier! - Warfhuizen

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:30 uur
Zondag: 11:00 – 17:00 uur

Contact

Nou Nòg Mooier!
Jack & Christianne Putting
Baron van Asbeckweg 38
9963 PC Warfhuizen
telefoon: 0595 – 572 424

Bezoek voor meer informatie de website www.nounogmooier.nl !