Tuk Tuk Lauwersoog

Kustweg 18 | 9976 VP | Lauwersoog
Tele­foon: 06 - 8333 2222

Huur een Tuk Tuk bij Tuk Tuk Lauwersoog om een dagdeel of hele dag de prach­tige omge­ving van Lauwersoog te ontdekken. In uw eigen tempo volop genieten van wat Groningen en Fryslân te bieden hebben. En dat is meer dan u denkt. De moge­lijk­heden voor een gezellig dagje uit zijn onbeperkt!

Na een korte oefenrit met de Piaggio Ape Cales­sino hier in de buurt kan de bele­venis beginnen. Maak een keuze uit diverse routes of ga gewoon uw eigen weg. Toer naar Zout­kamp of Dokkum, maar bezoek ook eens de mooie dorpjes die u anders voorbij rijdt. U zult versteld staan van de knusse straatjes en vrien­de­lijke mensen in deze omgeving.

Het Lauwersmeer­ge­bied met zijn adem­be­ne­mende weids­heid en stilte alleen al is de moeite meer dan waard. De stilte die alleen door­broken wordt door een troep ganzen, een snate­rende eend of het roepen van één van de vele water­vo­gels. Misschien dat u een aantal reeën in de verte of tegen de schemer een vos spot.

Over het Lauwersmeer kijkend, zult u vissers­bootjes zien dobberen en vissers die loom de hengel over­boord gooien. De omge­ving bestaat uit vele beschutte plekjes waar het grote genieten orde van de dag. En als het even regent … dan doet u toch gewoon de kap dicht?

Als u een Tuk Tuk huurt bij Tuk Tuk Lauwersoog, dan krijgt u er gratis een dag vol onver­ge­te­lijke herin­ne­ringen bij cadeau!

Bezoek voor meer infor­matie de website www.tuktuklauwersoog.nl !