Vakan­tie­huis Het Warfhoeske

Vaart West­zijde 26 | 9963 PH | Warfhuizen
Tele­foon: 06 - 1566 9748

Vakan­tie­huis Het Warf­hoeske in Warf­huizen is gebouwd in de 18e eeuw en ligt aan een eeuwen­oude Groninger Maar, het Warf­huister loop­diep. Vissen en varen kan voor de deur, de kinderen vinden vertier in de grote speel­tuin welke om de hoek te vinden is en de fietsen staan voor u klaar…

Het Warf­hoeske neemt u mee naar vroe­gere tijden: de woning is zo veel moge­lijk in oorspron­ke­lijke staat gebleven. Op gepaste wijze zijn moderne zaken toege­voegd om uw verblijf zo aange­naam moge­lijk te maken.

Onthaasten… daar heeft ieder behoefte aan. De grote tuin met zijn weidse uitzicht over het plat­te­land van Groningen daagt u uit om gewoon te genieten van de rust. Uw huis­dier is in overleg even­eens welkom.

Dit unieke vakan­tie­huisje is een para­dijsje zeggen onze vakan­tiegasten. Huren zonder buren! "De buren…" wonen een kilo­meter verderop en hebben een adven­tu­re­park (www.waddenfun.nl). U krijgt 50 procent korting op de entree­kaartjes van Adven­tu­re­park Waddenfun tot een bedrag van € 50,00 als u in Het Warf­hoeske verblijft. Verder zijn de stad Groningen, Pieter­buren, het Lauwersmeer en de boot naar Schier­mon­nikoog binnen 20 minuten bereikbaar.

Harte­lijke groet,
Ron Claassen en Siegrid Hekma

Bezoek voor meer infor­matie de website www.rustruimtegroningen.nl !