Onderzoek naar ernstige mishandeling in Peize

PEIZE – De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling van een 64-jarige inwoner van Peize.

De man was in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 januari aanwezig in de sporthal aan de Hereweg in Peize en zou omstreeks 01:15 uur voor de sporthal na een klap of duw met zijn hoofd op de grond terecht zijn gekomen. Hij raakte hierdoor buiten bewustzijn en is met een hoofdwond en mogelijk hersenletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Aanhouding

De politie is direct na het incident gestart met een onderzoek. Dat heeft woensdag 18 januari geleid tot de aanhouding van een 52-jarige man uit Peize nadat hij zichzelf gemeld had bij het politiebureau. De verdachte is ingesloten voor verhoor. De politie heeft nog niet met het slachtoffer kunnen spreken. De partner van het slachtoffer heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met getuigen of met mensen die anderszins informatie hebben over deze mishandeling. Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900 – 8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800 – 7000.

© Politie.nl