Onderzoek naar ernstige mishandeling in Peize

PEIZE — De politie stelt een onder­zoek in naar de mishan­de­ling van een 64-jarige inwoner van Peize.

De man was in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 januari aanwezig in de sporthal aan de Hereweg in Peize en zou omstreeks 01:15 uur voor de sporthal na een klap of duw met zijn hoofd op de grond terecht zijn gekomen. Hij raakte hier­door buiten bewust­zijn en is met een hoofd­wond en moge­lijk hersen­letsel naar het zieken­huis gebracht.

Aanhouding

De politie is direct na het inci­dent gestart met een onder­zoek. Dat heeft woensdag 18 januari geleid tot de aanhou­ding van een 52-jarige man uit Peize nadat hij zich­zelf gemeld had bij het poli­tie­bu­reau. De verdachte is inge­sloten voor verhoor. De politie heeft nog niet met het slacht­offer kunnen spreken. De partner van het slacht­offer heeft aangifte gedaan van zware mishan­de­ling.

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met getuigen of met mensen die anders­zins infor­matie hebben over deze mishan­de­ling. Zij kunnen de politie bellen via tele­foon­nummer 0900 – 8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via tele­foon­nummer 0800 – 7000.

© Politie.nl