Lauwersland Online - Optreden Con Pasiones in de bloeiende Notoarestoen in Eenrum

Optreden Con Pasiones in de bloeiende Notoarestoen in Eenrum

Op zondag 21 mei, tijdens het Geuren- en Kleurenfeest in de bloeiende Notoarestoen in Eenrum, zal het ensemble Con Pasiones een middagconcert verzorgen.

Het ensemble bestaat uit Reynold Blom (bariton), Gea Passies (sopraan), Janine Nijmeijer (mezzo-sopraan) en Johanan Havinga (tenor & piano). Zij brengen een speciaal voor de Notoarestoen vastgesteld programma: gevarieerde klassieke muziek waarbij vooral natuur, vogels en bloemen aan bod zullen komen.

Kom op zondag 21 mei van 13:30 tot 15:30 uur genieten tussen de rododendrons, de toegang is gratis!


Arboretum Eenrum – de Notoarestoen
Ernstheemsterpad
9967 PJ Eenrum

Datum: zondag 21 mei 2017
Tijd: 13:30 – 15:30 uur
Kosten: de toegang is gratis

Bezoek voor meer informatie de website www.notoarestoen.nl !


Lauwersland Online - Optreden Con Pasiones in de bloeiende Notoarestoen in Eenrum


Geuren- en Kleurenfeest

In de maanden april en mei is de Notoarestoen op zijn mooist. Er bloeien honderden rododendrons en zeldzame bomen, die de tuin omtoveren in een zee van kleuren. Alle reden om u ook dit jaar een feestje aan te bieden en de lente te vieren.

De gezellige open dagen vallen dit jaar in het weekend van 20 en 21 mei + 27 en 28 mei. Van 11:00 tot 17:00 uur bent u welkom op het terras bij de vijver voor een stuk taart, rhododendron thee, biologische koffie of vruchtensap.

Tijdens uw wandeling door de tuin kunt u zich laten vergezellen door een van onze groenmannen. Zij geven u graag uitleg over het ontstaan van de tuin en de diversiteit van de beplanting. Er is muziek bij het tuinhuis.


50 jaar Arboretum Notoarestoen

Het jaar 2018 zal een bijzonder jaar zijn voor de Notoarestoen. Dan is het 50 jaar geleden dat notaris Smit de eerste schop in de grond zette om zijn droom, een bomentuin stichten in Eenrum, waar te maken.

Een enthousiaste groep Eenrumers onder leiding van zoon en bestuurslid Jan Smit is druk bezig met de voorbereidingen voor dit jubileum. We kunnen nu nog niets verklappen maar we houden u op de hoogte van de komende feestelijkheden!