Lauwersland Online - Optreden Con Pasiones in de bloeiende Notoarestoen in Eenrum

Optreden Con Pasiones in de bloeiende Notoarestoen in Eenrum

Op zondag 21 mei, tijdens het Geuren- en Kleu­ren­feest in de bloei­ende Noto­ares­toen in Eenrum, zal het ensemble Con Pasi­ones een middag­con­cert verzorgen.

Het ensemble bestaat uit Reynold Blom (bariton), Gea Passies (sopraan), Janine Nijmeijer (mezzo-sopraan) en Johanan Havinga (tenor & piano). Zij brengen een speciaal voor de Noto­ares­toen vast­ge­steld programma: geva­ri­eerde klas­sieke muziek waarbij vooral natuur, vogels en bloemen aan bod zullen komen.

Kom op zondag 21 mei van 13:30 tot 15:30 uur genieten tussen de rodo­den­drons, de toegang is gratis!


Arbo­retum Eenrum — de Noto­ares­toen
Ernstheem­sterpad
9967 PJ Eenrum

Datum: zondag 21 mei 2017
Tijd: 13:30 — 15:30 uur
Kosten: de toegang is gratis

Bezoek voor meer infor­matie de website www.notoarestoen.nl !


Lauwersland Online - Optreden Con Pasiones in de bloeiende Notoarestoen in Eenrum


Geuren- en Kleurenfeest

In de maanden april en mei is de Noto­ares­toen op zijn mooist. Er bloeien honderden rodo­den­drons en zeld­zame bomen, die de tuin omto­veren in een zee van kleuren. Alle reden om u ook dit jaar een feestje aan te bieden en de lente te vieren.

De gezel­lige open dagen vallen dit jaar in het weekend van 20 en 21 mei + 27 en 28 mei. Van 11:00 tot 17:00 uur bent u welkom op het terras bij de vijver voor een stuk taart, rhodo­den­dron thee, biolo­gi­sche koffie of vruch­tensap.

Tijdens uw wande­ling door de tuin kunt u zich laten verge­zellen door een van onze groen­mannen. Zij geven u graag uitleg over het ontstaan van de tuin en de diver­si­teit van de beplan­ting. Er is muziek bij het tuin­huis.


50 jaar Arboretum Notoarestoen

Het jaar 2018 zal een bijzonder jaar zijn voor de Noto­ares­toen. Dan is het 50 jaar geleden dat notaris Smit de eerste schop in de grond zette om zijn droom, een bomen­tuin stichten in Eenrum, waar te maken.

Een enthou­si­aste groep Eenru­mers onder leiding van zoon en bestuurslid Jan Smit is druk bezig met de voor­be­rei­dingen voor dit jubi­leum. We kunnen nu nog niets verklappen maar we houden u op de hoogte van de komende fees­te­lijk­heden!