LAUWERSLAND ONLINE - PASEN OP MOLEN HOLLANDS WELVAART IN MENSINGEWEER

Pasen op molen Hollands Welvaart in Mensingeweer

Ondanks dat de molen wegens restauratiewerkzaamheden nog niet kan draaien, zal molen Hollands Welvaart in Mensingeweer op Eerste en Tweede Paasdag zoals gebruikelijk het lenteseizoen feestelijk inluiden.

Zondagmiddag gebeurt dit met live muziek van Tria Martina uit Eenrum met de muzikanten Martina Huinder, Jelmer Dijkstra en Theo Onnes. Zij zullen prachtige blues- en soulcovers ten gehore brengen. Paasmaandag is het de beurt aan streektaaltrio Magwel uit Middelstum die de middag zullen opvrolijken met hun aanstekelijke muziek en stemmige samenzang. Henk en Annemarie Aikema met contrabassist Henk de Vries zijn inmiddels een jaarlijks weerkerend genoegen met Pasen.

Natuurlijk wordt door alle vrienden en liefhebbers van molen Hollands Welvaart reikhalzend uitgekeken naar de dag – in de loop van dit voorjaar – dat de molen weer zal kunnen draaien. Ook al zijn de wieken nu nog in restauratie, de paasvreugde zal er niet minder om zijn. Wellicht is er toch een molenaar die belangstellenden kan begeleiden op hun verkenningstocht. Anders is er de paashaas wel! In de molen zullen kacheltjes de kilte verjagen, molendames zullen zorgen voor een gezellige paassfeer met allerlei paaslekkers en in de kinderhoek liggen de paaskleurplaten te wachten op jeugdige kunstenaars in spé.

De molen is vanaf komend weekend tot november elke feest-, molen- en zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.


Molen Hollands Welvaart
Molenweg 10
9961 PD Mensingeweer

Datum: zondag 1 en maandag 2 april 2018
Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Bezoek voor meer informatie de website www.molenmensingeweer.com !

Foto: © Molen Hollands Welvaart