Lauwersland Online - Rad van Natuur bij Buitenplaats Reitdiep

Rad van Natuur bij Buitenplaats Reitdiep

Het Groninger Landschap organiseert op woensdag 16 augustus om 14:00 uur de jeugdactiviteit Rad van Natuur bij bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep.

Wat weet jij van de natuur en hoe bekend ben jij met de omgeving van Buitenplaats Reitdiep? Geef een slinger aan het rad en de pijl wijst je een natuurlijke opdracht aan. Aan het einde van het spel weet je veel meer van de natuur!

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.


Bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep
Wolddijk 103
9738 AD Groningen

Datum: woensdag 16 augustus 2017
Tijd: 14:00 – 16:00 uur

Kosten: deelname is gratis en aanmelden is niet nodig


Bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep

Het bezoekerscentrum biedt naast exposities en diverse activiteiten onder andere: een prachtige film over het Reitdiepgebied met Floortje Dessing en een leuke winkel met diverse streekproducten en wandel- en fietsroutes. Buiten is het een beestenboel en er is een heuse tokkelbaan voor jong en oud.

Lauwersland Online - Rad van Natuur bij Buitenplaats Reitdiep


Over Het Groninger Landschap

Het Groninger Landschap beschermt, behoudt en beheert een belangrijk deel van de Groningse natuur, Gronings historisch erfgoed en maakt zich sterk om de identiteit van ons prachtige landschap te bewaren.

Groningen heeft vele rijkdommen. Sommige schatten staan er al eeuwen, zoals de glorieuze Ennemaborgh en de voorname Coendersborch. Andere rijkdommen ontstaan door natuurontwikkeling zoals in Polder Breebaart en de Kropswolderbuitenpolder. Al die rijkdommen zijn het waard om te behouden en te beschermen.

Bezoek voor meer informatie de website www.groningerlandschap.nl !

Foto’s: © Geert Job Sevink
© Het Groninger Landschap