Lauwersland Online - Royal Delight in de sporthal in Leens

Royal Delight in de sporthal in Leens

Op donderdag 30 november speelt de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso voor u Royal Delight, een afwisselend programma vol prachtige muziek. Zoals al vele jaren vindt het relatieconcert ook nu weer plaats in de sporthal in Leens en is de entree gratis!

In samenwerking met het bestuur van gemeente De Marne biedt de Koninklijke Landmacht u dit concert aan. Voor de Landmacht is het een manier om de onderlinge verbondenheid in de regio te onderstrepen. En om gemeente De Marne en haar inwoners te danken voor het draagvlak waarop we telkens weer mogen rekenen.

Gastheren tijdens het concert zijn burgemeester Wiersma van de gemeente De Marne en Regionaal Militair Commandant Noord, kolonel Hagenaars, van 43 Gemechaniseerde Brigade Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Om dat te kunnen blijven doen, trainen onze militairen onder andere op de Marnewaard. Goed getraind kunnen ze overal ter wereld worden ingezet. Als inzet in Noord Nederland nodig is, vervult 43 Gemechaniseerde Brigade uit Havelte een centrale rol.

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso uit Assen verzorgt het concert in de sporthal in Leens. De dirigent is Tijmen Botma. Speciaal voor deze avond is een afwisselend, avondvullend programma gemaakt.

De zaal van de sporthal is geopend vanaf 19:30 uur en de entree is gratis. Het concert begint om 20:00 uur en zal omstreeks 22:30 uur afgelopen zijn.


Lauwersland Online - Royal Delight in de sporthal in Leens


Sporthal Leens
Breekweg 4
9965 TE Leens

Datum: donderdag 30 november 2017
Tijd: 20:00 – 22:30 uur

Kosten: de entree is gratis!