Lauwersland Online - "Shoot to survive" is griezelen met een missie

"Shoot to survive" is griezelen met een missie

"Het is 2094 en je bevindt je een apoca­lyp­ti­sche wereld. Na een derde wereld­oorlog is de wereld er slecht aan toe. Radio­ac­tieve stra­ling heeft een groot gedeelte van de wereld en haar mens­heid vernie­tigd. Chemi­sche wapens hebben de mensen gemu­teerd in leven­loze maar bloed­dor­stige wezens. Deze 'zombies' hebben de wereld zoals we die kenden over­ge­nomen en de over­ge­bleven mens­heid probeert zich te verde­digen tegen deze razend­snel versprei­dende ziekte."

"Shoot to Survive" is een real­life horror­game. Deel­ne­mers spelen de hoofdrol in een mix tussen een horror­film en een first-person video­game! Zij krijgen de rol van vrij­wil­li­gers die worden opge­roepen mee te vechten en de wereld te redden. Met een groep van circa 6 personen worden ze gedropt in een onher­berg­zaam gebied en het is hun missie om stukje bij beetje gebied veilig te stellen en terug te vero­veren. Bewa­pend met laser­guns is het de bedoe­ling om het hoofd koel te houden en uit handen te blijven van deze wezens.

Denk je dat het jullie lukt om de missie te voltooien en heel­huids terug te keren? Dat kan op vrijdag 18 november! Wil jij strijden voor je vrij­heid en durf jij het gevecht aan? Meld dan snel jouw team aan via www.sportinzuidhorn.nl/opgave.

Goed om te weten

Ben je 12+ en woon je in de gemeente Zuid­horn dan mag je je als team aanmelden. Doe dat snel want vol = vol. De deel­ne­mers tot 14 jaar zijn verplicht een 21+ begeleider/ouder mee te nemen. De team­grootte is mini­maal 5 en maxi­maal 6 (7 inclu­sief ouder). Deel­nemen aan "Shoot to survive" kost € 4,00 per persoon.

Waar en wanneer?

Op vrijdag 18 november starten de deel­ne­mende groepen tussen 19:00 en 21:00 uur vanaf Café De Drie­sprong in Kommer­zijl. Het spel zal worden gestart en onge­veer ander­half tot twee uur duren. De exacte aanvangs­tijd per groep wordt later bekend­ge­maakt.

Oproep!

Lijkt het je juist tof om als zombie te figu­reren tijdens dit spel en de deel­ne­mers de stuipen op het lijf te jagen? Geef je dan snel op via b.brandtsbuys@swgz.nl.