Lauwersland Online - "Shoot to survive" is griezelen met een missie

“Shoot to survive” is griezelen met een missie

“Het is 2094 en je bevindt je een apocalyptische wereld. Na een derde wereldoorlog is de wereld er slecht aan toe. Radioactieve straling heeft een groot gedeelte van de wereld en haar mensheid vernietigd. Chemische wapens hebben de mensen gemuteerd in levenloze maar bloeddorstige wezens. Deze ‘zombies’ hebben de wereld zoals we die kenden overgenomen en de overgebleven mensheid probeert zich te verdedigen tegen deze razendsnel verspreidende ziekte.”

“Shoot to Survive” is een reallife horrorgame. Deelnemers spelen de hoofdrol in een mix tussen een horrorfilm en een first-person videogame! Zij krijgen de rol van vrijwilligers die worden opgeroepen mee te vechten en de wereld te redden. Met een groep van circa 6 personen worden ze gedropt in een onherbergzaam gebied en het is hun missie om stukje bij beetje gebied veilig te stellen en terug te veroveren. Bewapend met laserguns is het de bedoeling om het hoofd koel te houden en uit handen te blijven van deze wezens.

Denk je dat het jullie lukt om de missie te voltooien en heelhuids terug te keren? Dat kan op vrijdag 18 november! Wil jij strijden voor je vrijheid en durf jij het gevecht aan? Meld dan snel jouw team aan via www.sportinzuidhorn.nl/opgave.

Goed om te weten

Ben je 12+ en woon je in de gemeente Zuidhorn dan mag je je als team aanmelden. Doe dat snel want vol = vol. De deelnemers tot 14 jaar zijn verplicht een 21+ begeleider/ouder mee te nemen. De teamgrootte is minimaal 5 en maximaal 6 (7 inclusief ouder). Deelnemen aan “Shoot to survive” kost € 4,00 per persoon.

Waar en wanneer?

Op vrijdag 18 november starten de deelnemende groepen tussen 19:00 en 21:00 uur vanaf Café De Driesprong in Kommerzijl. Het spel zal worden gestart en ongeveer anderhalf tot twee uur duren. De exacte aanvangstijd per groep wordt later bekendgemaakt.

Oproep!

Lijkt het je juist tof om als zombie te figureren tijdens dit spel en de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen? Geef je dan snel op via b.brandtsbuys@swgz.nl.