Lauwersland Online - Sietske Holwerda wint verblijf op Landal Esonstad

Sietske Holwerda wint verblijf op Landal Esonstad

Nietsvermoedend ging Sietske Holwerda uit Anjum op zaterdag 6 mei naar de Dag van de Garnaal op Lauwersoog. Sietske was één van de ruim dertigduizend bezoekers die gezamenlijk de Dag van de Garnaal tot een groot succes maakten.

De Dag van de Garnaal werd georganiseerd door Stichting Promotie Lauwersoog met als doel de maritieme sector, met name de visserij, te promoten. Op de infostand in de Visafslag stond een glazen kom met daarin een onbekend aantal garnalen. Iedereen mocht raden hoeveel garnalen er in zaten en wie het dichtste bij het juiste aantal kwam, kon een weekend verblijf op Landal Esonstad winnen.

Sietske Holwerda waagde een gokje, vulde het formulier in en noteerde 1467 garnalen. Van alle deelnemers zat zij er het dichtste bij. Totaal onverwachts en zeer blij verrast werd ze uitgenodigd om op maandag 19 juni naar Landal Esonstad te komen om haar prijs in ontvangst te nemen. Sietske Holwerda kreeg uit handen van parkmanager Milou Buisman en mascotte Bollo de cheque uitgereikt, goed voor een verblijf van 4 tot 6 personen, een Golf Passepartout en een “Kidspas” voor kinderen van 4 tot 12 jaar voor alle recreatieactiviteiten.

Landal Esonstad

Grenzend aan het Nationaal Park Lauwersmeer ligt Landal Esonstad. Een uniek vakantiepark wat Oudfriese woningen in een oude vestingstad combineert met moderne terpwoningen direct aan het water.

Op Landal Esonstad kiest u voor uw eigen thuishaven met een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Hier wordt u omringd door water. Water waarin u kunt vissen of waar u zich kunt onderdompelen in vele activiteiten, zoals roeien, zeilen en surfen. Ook kunt u via een open vaarverbinding zo het Lauwersmeer op of naar Schiermonnikoog. Op het park kunt u zich laten verwennen in de beautysalon en kinderen vermaken zich in het zwembad of de Bollo Club.

Landal Esonstad beschikt over een uitdagende 18 holes Pitch & Putt baan. Pitch & Putt Golf is een gewilde activiteit voor teamuitjes, bedrijfsbijeenkomsten, vriendengroepen en families. In combinatie met de horeca en faciliteiten van Landal Esonstad is de Pitch & Putt Golfbaan een welkome aanvulling op het activiteitenaanbod in de regio. Deze activiteit is niet alleen toegankelijk voor gasten van Landal Esonstad, maar juist ook voor toeristen en mensen uit de regio die graag eens een balletje willen slaan.

Op de foto van links naar rechts: Peternel Looze (Voorzitter Stichting Promotie Lauwersoog), Milou Buisman (parkmanager Esonstad), mascotte Bollo, Sietske Holwerda (Winnares), Eppie Talstra (Secretaris Stichting Promotie Lauwersoog), Frederika Meinema (Vicevoorzitter Stichting Promotie Lauwersoog).

Foto: © Jan Beets