Lauwersland Online - Solo-expositie van Antje Sonnenschein in Galerie Het Raadhuis

Solo-expositie van Antje Sonnenschein in Galerie Het Raadhuis

Van 11 november tot en met 17 december is in Galerie Het Raadhuis in Eenrum de solo-expositie “Kracht en Kleur” van Antje Sonnenschein te bezichtigen. Een expositie ter ere van haar 65ste verjaardag.

In de schilderijen van Antje Sonnenschein (1952) is de liefde voor het Groninger landschap terug te vinden: de kleuren, de motieven, het weidse, de zo typerende boerderijen, de akkers; afhankelijk van het seizoen zo verschillend van kleur.

De toeschouwer wordt uitgenodigd in de schilderijen te stappen om langs de geurende korenvelden of over de Waddendijk te wandelen. Met krachtige kwaststreken is zij in staat de kleur, het licht en de sfeer van dit uitgestrekte land op te roepen. Gloedvol en bevlogen bespeelt zij de zintuigen van de kijker, die de sensatie van geuren en kleuren en geluiden in het landschap ervaart.

Zaterdag 11 november voorbezichtiging van 13:00 tot 17:00 uur. De feestelijke opening is op zondag 12 november om 14:00 uur. René Paas, Commissaris van de Koning, spreekt om 14:30 uur het openingswoord.

Antje is tijdens de expositie aanwezig op zondagmiddag 12 en 26 november en 10 en 17 december.

Lauwersland Online - Lauwersland Online - Solo-expositie van Antje Sonnenschein in Galerie Het Raadhuis

Het Reitdiep bij Garnwerd

Galerie Het Raadhuis
Raadhuisstraat 17
9967 RA Eenrum
telefoon: 0595 – 497 002

Bezoek voor meer informatie de website www.galeriehetraadhuis.nl !

Galerie Het Raadhuis is geopend van zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur.