Lauwersland Online - Solo-expositie van Antje Sonnenschein in Galerie Het Raadhuis

Solo-expositie van Antje Sonnenschein in Galerie Het Raadhuis

Van 11 november tot en met 17 december is in Galerie Het Raad­huis in Eenrum de solo-expo­sitie "Kracht en Kleur" van Antje Sonnen­schein te bezich­tigen. Een expo­sitie ter ere van haar 65ste verjaardag.

In de schil­de­rijen van Antje Sonnen­schein (1952) is de liefde voor het Groninger land­schap terug te vinden: de kleuren, de motieven, het weidse, de zo type­rende boer­de­rijen, de akkers; afhan­ke­lijk van het seizoen zo verschil­lend van kleur.

De toeschouwer wordt uitge­no­digd in de schil­de­rijen te stappen om langs de geurende koren­velden of over de Wadden­dijk te wandelen. Met krach­tige kwast­streken is zij in staat de kleur, het licht en de sfeer van dit uitge­strekte land op te roepen. Gloedvol en bevlogen bespeelt zij de zintuigen van de kijker, die de sensatie van geuren en kleuren en geluiden in het land­schap ervaart.

Zaterdag 11 november voor­be­zich­ti­ging van 13:00 tot 17:00 uur. De fees­te­lijke opening is op zondag 12 november om 14:00 uur. René Paas, Commis­saris van de Koning, spreekt om 14:30 uur het openings­woord.

Antje is tijdens de expo­sitie aanwezig op zondag­middag 12 en 26 november en 10 en 17 december.

Lauwersland Online - Lauwersland Online - Solo-expositie van Antje Sonnenschein in Galerie Het Raadhuis

Het Reit­diep bij Garn­werd

Galerie Het Raad­huis
Raad­huis­straat 17
9967 RA Eenrum
tele­foon: 0595 — 497 002

Bezoek voor meer infor­matie de website www.galeriehetraadhuis.nl !

Galerie Het Raad­huis is geopend van zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur.