LAUWERSLAND ONLINE - STREEKMARKT VERHILDERSUM

LET OP: IN VERBAND MET VOORSPELDE KOU IS DE STREEKMARKT VAN ZATERDAG 17 MAART AFGELAST.

Het is weer lente, tijd voor de grote schoonmaak, lekker genieten van de zon, de lammetjes in de wei én van lekkere gerechten. Ontmoet oude bekenden en probeer nieuwe producten van de standhouders. De Streekmarkt Verhildersum is op 17 maart van 10:00 tot 16:00 uur bij de Museumboerderij op Landgoed Verhildersum in Leens.

De Streekmarkt Verhildersum is deze keer extra feestelijk, om het voorjaar te vieren. Zo zijn er lammetjes die geknuffeld en geaaid mogen worden, is er een kraam met voorjaarsbloemen, kan er tussen 13:00 en 15:00 uur geknutseld worden door de kinderen en is de Ollerommer Schatkoamer aanwezig met een kraam.

De Schatkoamer verzamelt alles wat met Ulrum te maken heeft, van krantenknipsel tot complete verzameling. Duik dus voor u komt nog even in die doos op zolder en maak hen blij met uw oude spullen en bijbehorend verhaal. En vergeet ook niet een kijkje te nemen in de boomgaard bij de voorjaarssnoei.

Natuurlijk kunt u als altijd terecht voor allerlei ambachtelijke heerlijkheden, voornamelijk uit de eigen streek. Gemaakt door gedreven en gepassioneerde ondernemers. Ambachtelijke biologisch brood, heerlijke worst en boerenkaas, eieren van boerenscharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veel meer. De gedreven standhouders vertellen graag over hun producten en laten u proeven van alle heerlijkheden. Bovendien is eten veel lekkerder als het van een bron komt die je kent. Eten met een verhaal! Ontmoet op de Streekmarkt de makers en verkopers. Kom proeven, kijken, ruiken en kopen – kortom: kom beleven!

Museumboerderij Verhildersum
Dijkstilsterweg 4
9965 TH Leens

Datum: zaterdag 17 maart 2018
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Kosten: de toegang is gratis

Bezoek de website www.verhildersum.nl en volg het landgoed ook op Facebook en Twitter !

Streekmarkt Verhildersum: voor alleseters en fijnproevers

Elke derde zaterdag van de maand van 10:00 – 16:00 uur vindt u op de Streekmarkt Verhildersum verse, regionale en seizoensgebonden producten.

Het hele jaar door presenteren twintig standhouders hun bijzondere kwaliteitsproducten bij de Museumboerderij op Landgoed Verhildersum in Leens. Van boerenkaas tot gerookte makreel, van ambachtelijk brood tot pure chocola. Alles om een heerlijke maaltijd mee te bereiden of gewoon om er lekker van te snoepen. Ook voor een leuk of bijzonder cadeautje kunt u hier terecht…

Galerie Het Raadhuis


2018 Lauwersland Online - Widget - Galerie Het Raadhuis - Eenrum

Voor toonaangevende figuratieve kunst bent u van harte welkom bij Galerie het Raadhuis in Eenrum.

Schilderijen, beelden en keramiek: hier vindt u kunst van hoge kwaliteit, voor iedereen. Galerie het Raadhuis biedt u kunst op een unieke locatie, in de directe omgeving van het Lauwersmeer en de Waddenkust.

Ankie Onnes nodigt u van harte uit voor een bezoek.

Kunst... van hoge kwaliteit en voor iedereen!


Galerie Het Raadhuis
Raadhuisstraat 17
9967 RA Eenrum
telefoon: 0595 - 497 002

Bezoek voor meer informatie de website www.galeriehetraadhuis.nl !

‘t Ailand – Lauwersoog


LAUWERSLAND ONLINE - T AILAND - LAUWERSOOG

't Ailand is het hele jaar door, elke vrijdag, zaterdag en zondag, geopend vanaf 11:00 uur. De keuken sluit na 19:00 uur.

Wekelijks op vrijdagmiddag is er verse vis vanaf ± 15:00 uur!


't Ailand
Restaurant - Viswerkplaats - Wadvistochten
Haven 49A
9976 VN Lauwersoog
telefoon: 0519 - 349 033

Bezoek voor meer informatie de website www.ailand.nl !