Lauwersland Online - Streekmarkt Verhildersum

Streekmarkt Verhildersum – de lekkerste en gezelligste markt van het Noorden

Kom ontdekken en genieten en begin het jaar goed met (h)eerlijke producten van de Streekmarkt Verhildersum op zaterdag 20 januari van 10:00 tot 16:00 uur.

Het nieuwe jaar is weer begonnen, vol beloften en goede voornemens. Menigeen heeft zich voorgenomen meer te gaan bewegen en nog gezonder te gaan eten. De Streekmarkt is een ideale manier om gezond en heerlijk eten te ontdekken.


Veel ambachtelijke producten komen uit eigen streek en land. Van heerlijk brood, boeren kaas, appelsap vol vitamines, honing, groente, vlees en nog veel meer. Spliterwten voor de erwtensoep, boerenkool voor de stamppot, een stukje spek of worst hoort erbij. Aangevuld met wat liefhebbers van verder weg halen. Want gepassioneerde boeren, makers, telers, imkers, bakkers en brouwers vind je immers overal.

Kom kijken wat boeren zelf telen en verbouwen. Wat gedreven ondernemers uit binnen- en buitenland halen en hier verkopen. Wat echte liefhebbers en kenners over hun product te vertellen hebben. Want eten is veel lekkerder als het van een bron komt die je kent. Eten met een verhaal! Ontmoet op de Streekmarkt de makers en verkopers. En blijf wat langer om te proeven, kijken, ruiken en te kopen en voor de gezelligheid – kortom: te beleven!


Lauwersland Online - Streekmarkt Verhildersum


Museumboerderij Verhildersum
Dijkstilsterweg 4
9965 TH Leens

Datum: zaterdag 20 januari 2018
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Kosten: de toegang is gratis

Bezoek de website www.verhildersum.nl en volg het landgoed ook op Facebook en Twitter !


Lauwersland Online - Streekmarkt Verhildersum


Streekmarkt Verhildersum: voor alleseters en fijnproevers

Elke derde zaterdag van de maand van 10:00 - 16:00 uur vindt u op de Streekmarkt Verhildersum verse, regionale en seizoensgebonden producten.

Het hele jaar door presenteren twintig standhouders hun bijzondere kwaliteitsproducten bij de Museumboerderij op Landgoed Verhildersum in Leens. Van boerenkaas tot gerookte makreel, van ambachtelijk brood tot pure chocola. Alles om een heerlijke maaltijd mee te bereiden of gewoon om er lekker van te snoepen. Ook voor een leuk of bijzonder cadeautje kunt u hier terecht...