Lauwersland Online - Ton Medendorp Tuinmachines

Ton Medendorp Tuinmachines

Het bedrijf van Ton Medendorp is al meer dan 25 jaar de specialist in de regio als het gaat om de verkoop, reparatie en onderhoud van bos-, park- of tuinmachines.

Het bedrijf van Ton staat bekend om z’n flexibiliteit en het meedenken met de klant. Hun assortiment is zeer compleet en bestaat uit alle grote merken. Husqvarna en John Deere zijn twee bekende merken waar men specialist in is te noemen. Niet alleen qua verkoop om u naar het juiste product te begeleiden maar zeker ook voor reparatie en onderhoud.

Ton Medendorp beschikt over een zeer goed uitgeruste werkplaats waar zowel particulieren als bedrijven of gemeenten terechtkunnen. Wanneer er onderhoud moet worden gepleegd, kunnen machines worden gehaald en gebracht. Reparaties kunnen op zeer korte termijn worden uitgevoerd. Voor niet dagelijkse werkzaamheden kunt u terecht op hun afdeling verhuur, van kettingzaag tot tuinfrees. Deze machines kunnen per dag of per dagdeel worden gehuurd.

Meer weten of eens kennismaken? Ga maar eens langs bij Ton Medendorp Tuinmachines aan de Edama 49 op bedrijventerrein Edama tussen Uithuizen en Uithuizermeeden, telefoon: 0595 – 433 609 of kijk op www.tonmedendorp.nl. U bent van harte welkom!

Ton Medendorp Tuinmachines:
meer dan alleen een bonnetje na de koop…