Lauwersland Online - Vacature Social Media & Marketing - Seasons.nu

Vacature: Social Media & Marketing – Seasons.nu

Speur jij dagelijks naar nieuwe trends op sociale media? Weet je precies wat trending is en hebben Twitter, Instagram en Facebook geen geheimen meer voor jou? Ben je daarbij een creatieve denker die over voldoende ideeën beschikt om marketingcampagnes op te zetten? Dan ben jij wellicht de ideale kandidaat om aan de slag te gaan als marketeer voor onze kanalen op sociale media!

Seasons.nu

is een e-commerce bedrijf onderdeel van Seasons VOF een internetbedrijf. Seasons.nu heeft twaalf verschillende webwinkels, waarvoor wij op zoek zijn naar een talent op het gebied van sociale media.

Seasons.nu is een e-commerce bedrijf

Sinds 2009 zijn we actief in retail, e-commerce. Onze Seasons Webwinkels worden dagelijks onderhouden door een dreamteam met enthousiaste, passievolle en professionele medewerkers. Hier kun jij een onderdeel van worden!

Van Facebookpost naar blogpost!

Als expert op het gebied van sociale media ga je aan de slag met de kanalen van Seasons.nu op verschillende sociale media. Hierbij creëer je leuke en aansprekende content, wat aansluit bij onze doelgroep. Met deze content zorg je ervoor dat de doelgroep betrokken blijft bij onze webwinkels. Geef bijvoorbeeld interessante tips om aan de slag te gaan met onze schoonmaakartikelen, biedt informatie over de ijzerwaren die wij aanbieden, enzovoorts.

Je gaat in deze functie zelfstandig aan de slag en komt op proactieve wijze met nieuwe ideeën om onze marketing te verbeteren. Om deze functie zo goed mogelijk te kunnen vervullen is het een pré als je affiniteit hebt met onze producten en weet hoe je creatieve, aansprekende blogberichten kunt schrijven.

Wat bieden wij je?

• Een marktconform salaris;
• Veel; verantwoordelijkheid, dus veel waardevolle werkervaring;
• Een uitdagende en flexibele bijbaan;
• Ruimte voor creativiteit en ideeën;
• Werken in een superleuk dreamteam binnen een dynamisch bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

• Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond, zoals communicatie, journalistiek of marketing;
• Je hebt aantoonbare schrijfervaring, bijvoorbeeld in de vorm van een blog;
• Je hebt goede sociale media-skills;
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Je bent per direct beschikbaar voor langere tijd.

Beschikbaarheid

• In eerste instantie dien je vijf uur per week beschikbaar te zijn voor het uitvoeren van deze functie. Op termijn kan dit, in overleg, meer worden!
• Je kunt van maandag tot en met vrijdag op flexibele tijden aan de slag, waarbij wij de mogelijkheid bieden om vanuit huis te werken.

Denk jij dat deze functie bij je past en wil je de uitdaging aangaan om samen met de rest van ons dreamteam te werken aan het uitbreiden van ons productaanbod en onze klantenkring? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stuur je CV en motivatie naar diemer@seasons.nu of neem contact op via: 050 – 306 1014.