Lauwersland Online - Vetbollen maken bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug

Vetbollen maken bij Buiten­plaats Reit­diep op Noor­der­hoog­e­brug

Het Groninger Land­schap orga­ni­seert op zaterdag 25 november de jeug­dac­ti­vi­teit Vetbollen maken en pinda­ket­ting rijgen bij Buiten­plaats Reit­diep op Noor­der­hoog­e­brug.

Nu het bijna winter is, hebben vogels moeite met het vinden van voedsel. Om zich­zelf warm te houden, kunnen ze ook nog eens wat extra’s gebruiken. Hier kan jij hun een handje bij helpen door wat lekkers in de tuin op te hangen. Kom je ook een vetbol of een pinda­ket­ting maken voor de vogels in je tuin of op het balkon?


Bezoe­kers­cen­trum Buiten­plaats Reit­diep
Wold­dijk 103
9738 AD Groningen

Datum: zaterdag 25 november 2017
Tijd: 14:00 — 16:00 uur

Kosten: Deel­name is gratis en aanmelden is niet nodig!
Leef­tijd: 4 tot en met 12 jaar


Bezoe­kers­cen­trum Buiten­plaats Reit­diep

Het bezoe­kers­cen­trum biedt naast expo­si­ties en diverse acti­vi­teiten onder andere: een prach­tige film over het Reit­diep­ge­bied met Floortje Dessing en een leuke winkel met diverse streek­pro­ducten en wandel- en fiets­routes. Buiten is het een bees­ten­boel en er is een heuse tokkel­baan voor jong en oud.

Lauwersland Online - Vetbollen maken bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug


Over Het Groninger Land­schap

Het Groninger Land­schap beschermt, behoudt en beheert een belang­rijk deel van de Groningse natuur, Gronings histo­risch erfgoed en maakt zich sterk om de iden­ti­teit van ons prach­tige land­schap te bewaren.

Groningen heeft vele rijk­dommen. Sommige schatten staan er al eeuwen, zoals de glori­euze Enne­ma­borgh en de voor­name Coen­ders­borch. Andere rijk­dommen ontstaan door natuur­ont­wik­ke­ling zoals in Polder Bree­baart en de Krops­wol­der­bui­ten­polder. Al die rijk­dommen zijn het waard om te behouden en te beschermen.

Bezoek voor meer infor­matie de website www.groningerlandschap.nl !

Onderste foto: © Geert Job Sevink
© Het Groninger Land­schap