Lauwersland Online - Vetbollen maken bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug

Vetbollen maken bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug

Het Groninger Landschap organiseert op zaterdag 25 november de jeugdactiviteit Vetbollen maken en pindaketting rijgen bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug.

Nu het bijna winter is, hebben vogels moeite met het vinden van voedsel. Om zichzelf warm te houden, kunnen ze ook nog eens wat extra’s gebruiken. Hier kan jij hun een handje bij helpen door wat lekkers in de tuin op te hangen. Kom je ook een vetbol of een pindaketting maken voor de vogels in je tuin of op het balkon?


Bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep
Wolddijk 103
9738 AD Groningen

Datum: zaterdag 25 november 2017
Tijd: 14:00 – 16:00 uur

Kosten: Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig!
Leeftijd: 4 tot en met 12 jaar


Bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep

Het bezoekerscentrum biedt naast exposities en diverse activiteiten onder andere: een prachtige film over het Reitdiepgebied met Floortje Dessing en een leuke winkel met diverse streekproducten en wandel- en fietsroutes. Buiten is het een beestenboel en er is een heuse tokkelbaan voor jong en oud.

Lauwersland Online - Vetbollen maken bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug


Over Het Groninger Landschap

Het Groninger Landschap beschermt, behoudt en beheert een belangrijk deel van de Groningse natuur, Gronings historisch erfgoed en maakt zich sterk om de identiteit van ons prachtige landschap te bewaren.

Groningen heeft vele rijkdommen. Sommige schatten staan er al eeuwen, zoals de glorieuze Ennemaborgh en de voorname Coendersborch. Andere rijkdommen ontstaan door natuurontwikkeling zoals in Polder Breebaart en de Kropswolderbuitenpolder. Al die rijkdommen zijn het waard om te behouden en te beschermen.

Bezoek voor meer informatie de website www.groningerlandschap.nl !

Onderste foto: © Geert Job Sevink
© Het Groninger Landschap