LAUWERSLAND ONLINE - VOORJAARSCONCERT PRO MUSICA LEENS

Voorjaarsconcert Pro Musica Leens

Op zondagmiddag 27 mei geeft christelijk Vrouwenkoor Pro Musica uit Leens haar voorjaarsconcert in de Petruskerk in Leens.

Samen met een groot aantal projectzangers vormen de 17 vrouwen van Pro Musica onder leiding van John Schreurs deze keer een gemengd koor van bijna 60 mensen en samen zullen zij de “Deutsche Messe” van Fransz Schubert ten gehore brengen. In februari zijn de repetities vol enthousiasme gestart en naast het bekende werk van Schubert is ook het openingskoor van het “Gloria” van Antonio Vivaldi als toegift ingestudeerd.

De vrouwen van Pro Musica laten zich apart nog horen met stukken uit hun eigen repertoire. Ook de muzikaal begeleiders, Liesbeth Wildeveld en Gerwin Hoekstra, zullen een eigen bijdrage leveren, respectievelijk op de piano en het prachtige Hinszorgel. Al met al wordt op zondagmiddag 27 mei om 16:00 uur in de Petruskerk in Leens een zeer gevarieerd voorjaarsconcert gegeven!

De toegangskaarten zijn vanaf 14 mei voor € 10,00 in de voorverkoop te verkrijgen bij Ambachtelijke Bakkerij Peters in Leens (contant betalen) of via de website www.promusicaleens.nl.


Petruskerk
Zr. A. Westerhofstraat 8
9965 PJ Leens

Datum: zondag 27 mei 2018
Tijd: 16:00 uur

Kosten: € 12,50 (of € 10,00 in de voorverkoop)


LAUWERSLAND ONLINE - VOORJAARSCONCERT PRO MUSICA LEENS