Lauwersland Online - Vrijwilligerswerk Zuidhorn - SWgZ

Vrijwilligerswerk Zuidhorn | SWgZ

Vrijwilligerswerk Zuidhorn, onderdeel van Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn, informeert, adviseert en ondersteunt zowel vrijwilligers als organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk en bemiddelt tussen beide. Daarnaast ondersteunt Vrijwilligerswerk Zuidhorn bij het werven en behouden van vrijwilligers, de promotie van het vrijwilligerswerk en is Vrijwilligerswerk Zuidhorn intermediair in de gemeente Zuidhorn voor de landelijke vrijwilligersactie NL Doet.

In gemeente Zuidhorn zijn vele mensen actief als vrijwilliger. Ze doen om verschillende redenen vrijwilligerswerk bijvoorbeeld om kennis en werkervaring op te doen, als zinvolle dagbesteding, om het sociale netwerk te vergroten of gewoon omdat het leuk is.

Hebt u vragen over bijvoorbeeld de vrijwilligersverzekering, vrijwilligersbeleid, vrijwilligerscontracten, het werven en waarderen van vrijwilligers, passend vrijwilligerswerk en medezeggenschap van vrijwilligers? Wij denken graag mee!

Graag een gesprek? Dat kan op afspraak. Vrijwilligerswerk Zuidhorn is op dinsdag en donderdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via e.pleizier@swgz.nl of telefonisch op 06 - 1677 5019.

Vrijwilligerswerk Zuidhorn | SWgZ
Jellemaweg 3
9801 CG Zuidhorn
telefoon: 06 - 1677 5019

Bezoek voor meer informatie de websites www.swgz.nl en www.vrijwilligersgroningen.nl !