Steunpunt Vrijwilligerswerk

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is gevestigd op het Werkplein Ability in Winsum en op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk bemiddelt tussen vrijwilligers en organisaties, promoot het belang van vrijwilligerswerk binnen de gemeenten Bedum, De Marne en Winsum en vervult de rol van maatschappelijk makelaar.

Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum
Steunpunt Vrijwilligerswerk Bedum

Werkplein Ability
Ubbo J. Mansholtplein 2
9951 BX Winsum
telefoon: 06 – 2245 5673

Bezoek de website www.vrijwilligersgroningen.nl voor meer informatie !

“Zowel vrijwilligers, burgers met een initiatief als organisaties kunnen bij ons terecht voor informatie, ondersteuning en advies. Hebt u vragen over bijvoorbeeld de vrijwilligersverzekering, vrijwilligersbeleid, vrijwilligerscontracten, het werven en waarderen van vrijwilligers, passend vrijwilligerswerk en medezeggenschap van vrijwilligers? Wij denken graag mee!”

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Esther Pleizier, zij is telefonisch bereikbaar op 06 – 2245 5673 of per e-mail:
Gemeente De Marne & Winsum: steunpuntvrijwilligerswerkwinsum@demarne.nl | Gemeente Bedum: vrijwilligerswerkbedum@werkpleinability.nl