Lauwersland Online - Werken van Anna Tiemersma in bezoekerscentrum Waddenkust

Werken van Anna Tiemersma in bezoekerscentrum Waddenkust

Het Groninger Landschap exposeert van 26 augustus tot 1 november werken van Anna Tiemersma in het bezoekerscentrum Waddenkust in Pieterburen.

Anna Tiemersma vindt haar inspiratie in het Groninger landschap. Graag dwaalt zij door het Hogeland, langs het Reitdiep, de Waddenkust met haar kwelders. Zij geniet van de rust en onrust van de natuur, de geluiden van de wind, het water, van de vele vogels, maar ook van het omgekeerde, de stilte van het alleenzijn. De ene keer leidt dit tot een wat meer realistisch werk, maar vaker tot wat abstracter.


Bezoekerscentrum Waddenkust
Hoofdstraat 83
9968 AB Pieterburen


Bezoekerscentrum Waddenkust

Bezoekerscentrum Waddenkust is van april tot november van dinsdag tot en met zondag geopend van 13:00 – 17:00 uur.

Parkeergelegenheid: Bij het Zeehondencentrum, op een paar minuten lopen van het bezoekerscentrum.


Over Het Groninger Landschap

Het Groninger Landschap beschermt, behoudt en beheert een belangrijk deel van de Groningse natuur, Gronings historisch erfgoed en maakt zich sterk om de identiteit van ons prachtige landschap te bewaren.

Groningen heeft vele rijkdommen. Sommige schatten staan er al eeuwen, zoals de glorieuze Ennemaborgh en de voorname Coendersborch. Andere rijkdommen ontstaan door natuurontwikkeling zoals in Polder Breebaart en de Kropswolderbuitenpolder. Al die rijkdommen zijn het waard om te behouden en te beschermen.

Bezoek voor meer informatie de website www.groningerlandschap.nl !

© Het Groninger Landschap