Lauwersland Online - Werkgevers en vrijwilligersorganisaties presenteren vacatures tijdens Banenmarkt in Winsum

Werkgevers en vrijwilligersorganisaties presenteren vacatures tijdens Banenmarkt in Winsum

Op dinsdag 7 februari van 10:00 tot 12:00 uur organiseert Werkplein Ability in Winsum in samenwerking met het UWV en Werkplein Fivelingo een Banenmarkt.

Deze Banenmarkt, voorheen “Reuring in de Tent”, staat in het teken van vacatures in de Bouw, Techniek en Callcenterwerk. Er worden voorlichtingssessies gehouden en werkzoekenden kunnen speeddaten met werkgevers uit deze sectoren.

Ook het Steunpunt Vrijwilligerswerk is aanwezig tijdens de Banenmarkt en geeft informatie over wat het vrijwilligerswerk kan betekenen als u werkzoekend bent. Zo biedt vrijwilligerswerk mogelijkheden voor re-integratie, loopbaanoriëntatie en het opdoen van werkervaring. Kortom: vrijwilligerswerk staat goed op het CV!

Tijdens deze Banenmarkt informeren Staatsbosbeheer (Activiteitencentrum Nationaal Park Lauwersmeer), Landgoed Verhildersum Leens, Goudgoed Winsum en Alegunda Ilberi uit Bedum over hun werkzaamheden en vrijwilligersvacatures.

Bent u woonachtig in de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum of Eemsmond en zoekt u betaald – of passend vrijwilligerswerk? Kom onder het genot van een kopje koffie speeddaten met werkgevers en vrijwilligersorganisaties!


Werkplein Ability
Ubbo J. Mansholtplein 2
9951 BX Winsum

Datum: dinsdag 7 februari 2017
Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Bezoek voor meer informatie de website www.werkpleinability.nl !