Lauwersland Online - Werkgevers en vrijwilligersorganisaties presenteren vacatures tijdens laatste Reuring van 2016

Werkgevers en vrijwilligersorganisaties presenteren vacatures tijdens laatste Reuring van 2016

Werkplein Ability in Winsum organiseert op dinsdag 6 december de laatste “Reuring in de Tent” van dit jaar.

Tijdens de Reuring zijn werkgevers met vacatures aanwezig en kunnen werkzoekenden hun curriculum vitae (cv) laten checken en/of deelnemen aan een workshop. Dit met als doel om de kansen op betaald werk te vergroten.

Je inzetten als vrijwilliger kan ook een opstap zijn naar betaald werk en daarom is het Steunpunt Vrijwilligerswerk aanwezig om informatie te geven over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk als je werkzoekend bent. Zo kan het verrichten van vrijwilligerswerk in de overbruggingsperiode van ‘studie naar werk’ of van ‘werk naar werk’ bijdragen aan het behoud van het werkritme en het verbreden van je netwerk. Ook biedt vrijwilligerswerk mogelijkheden voor re-integratie, loopbaanoriëntatie en het opdoen van werkervaring. Kortom, vrijwilligerswerk staat goed op het CV!

Elke maand zijn er andere vrijwilligersorganisaties aanwezig tijdens de Reuring. Deze keer informeren Terra Winsum (school voor vmbo-groen, het Groene Lyceum en Praktijkonderwijs), Zorgorganisatie De Noorderbrug, Museum Wierdenland en Kringloopwinkel GoudGoed/Werkpro over hun werkzaamheden en vrijwilligersvacatures.

Dus zoek je betaald – of vrijwilligerswerk? Iedereen is van 10:00 tot 12:00 uur welkom op het Werkplein Ability aan het Ubbo. J. Mansholtplein 2 in Winsum.


Werkplein Ability
Ubbo J. Mansholtplein 2
9951 BX Winsum

Datum: dinsdag 6 december 2016
Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Bezoek voor meer informatie de website www.werkpleinability.nl !