• Tuk Tuk Lauwersoog

  Huur een Tuk Tuk bij Tuk Tuk Lauwersoog om een dagdeel of hele dag de prach­tige omge­ving van Lauwersoog te ontdekken. In uw eigen tempo volop genieten van wat Groningen en Fryslân te bieden hebben. En dat is meer dan u denkt!

  Meer infor­matieBezoek de website
  Lauwersland Online - Tuk Tuk Lauwersoog - Lauwersoog
 • Adven­tu­re­park Waddenfun

  In Wehe — den Hoorn, op nog geen 20 minuten vanaf de stad Groningen en 15 minuten vanaf het Lauwersmeer, ligt Adven­tu­re­park Waddenfun: het grootste indoor klim­park van Neder­land! Met of zonder klim­er­va­ring voor jong en oud: iedereen kan in ons immens klim­park de ultieme uitda­ging met zich­zelf aangaan.

  Meer infor­matieBezoek de website
  Lauwersland Online - Adventurepark Waddenfun - Wehe - den Hoorn
 • De Horizon - slapen in hutten

  Slapen in de stilte van het Hoge­land, op een plek waar het nog echt donker is. De Horizon - slapen in hutten - in Molenrij (Noord­west Groningen), is zo’n bijzon­dere plek. Je slaapt je in een hut - klein of groot - en je kookt je eigen potje of gaat smullen in één van de bijzon­dere restau­rants in de omgeving.

  Meer infor­matieBezoek de website
  Lauwersland Online - De Horizon - slapen in hutten - Molenrij
 • Druk­kerij Hekkema

  Druk­kerij Hekkema – onder­deel van Grafisch Centrum Reiding – bestaat sinds 1917 en is geves­tigd aan de Praam 2 in Zuid­horn. De weke­lijkse uitgave van het adver­ten­tie­blad “Zaken die uw aandacht vragen” is al sinds 1940 één van de pijlers van de drukkerij.

  Meer infor­matieBezoek de website
  Lauwersland Online - Drukkerij Hekkema - Zuidhorn
 • Auto­schade Dijksterhuis

  Een deuk of erger? Niet getreurd! Wij repa­reren uw schade snel, goed en vakkundig. Natuur­lijk met vervan­gend vervoer voor de hele duur van de repa­ratie. Zo blijft u mobiel en kunnen wij uw voer­tuig perfect herstellen. Heeft u schade? Kom gerust langs, wij helpen u graag. Kwali­teit met de service van vroeger!

  Meer infor­matieBezoek de website
  Lauwersland Online - Autoschade Dijksterhuis - Uithuizen
 • Sport­vis­serij Tender

  De M.S. Tender van Sport­vis­serij Tender neemt je mee naar de Noordzee vanuit Lauwersoog. Een hele dag of zelfs meer­dere dagen vis vangen behoort alle­maal tot de moge­lijk­heden. Zelfs als u gewoon wilt genieten van een tocht op zee - zonder te vissen - is meegaan een mach­tige ervaring!

  Meer infor­matieBezoek de website
  Lauwersland Online - Sportvisserij M.S. Tender - Lauwersoog

Het laatste nieuws uit Westerkwartier