Lauwersland Online - Wie verdient de Meer dan Handen vrijwilligersprijs in de gemeente Zuidhorn?

Wie verdient de Meer dan Handen vrijwilligersprijs in de gemeente Zuidhorn?

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zet jaarlijks vrijwilligers en organisaties in het zonnetje met de Meer dan Handen vrijwilligersprijs.

Dit jaar kunnen de gemeenten vrijwilligersorganisaties, -initiatieven en -projecten uit hun gemeente voordragen. Daarvoor roepen de gemeente Zuidhorn en Vrijwilligerswerk Zuidhorn de inwoners van de gemeente Zuidhorn op om een top 3 te maken van vrijwilligersorganisaties, -initiatieven en -projecten die voorgedragen kunnen worden voor de Meer dan Handen vrijwilligersprijs.

Welke vrijwilligersorganisatie, -initiatief of -project is volgens u een verbinder, vernieuwend en draagt bij aan een zorgzame samenleving en/of is duurzaam? Stuur voor 26 november 2017 uw top 3 met een korte motivatie per organisatie, initiatief of project naar steunpuntwelzijn@swgz.nl.

Vanaf 7 december, de landelijk Vrijwilligersdag, kan er gestemd worden op alle aangemelde vrijwilligersorganisaties, -initiatieven en -projecten. Naast de publieksprijs van € 2.000 is er ook een juryprijs van € 5.000 te winnen. Deze prijzen worden op 2 februari 2018 uitgereikt.

Hebt u vragen over de Meer dan Handen vrijwilligersprijs? Dan kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van Vrijwilligerswerk Zuidhorn via e.pleizier@swgz.nl of telefonisch op 0594 – 504 711. Meer informatie is ook na te lezen op www.vrijwilligersprijzen.nl.