Lauwersland Online - Win een weekend Landal Esonstad!

Win een weekend Landal Esonstad!

Grenzend aan het Nationaal Park Lauwersmeer ligt Landal Esonstad. Een uniek vakantiepark wat Oudfriese woningen in een oude vestingstad combineert met moderne terpwoningen direct aan het water.

Op Landal Esonstad kiest u voor uw eigen thuishaven met een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Hier wordt u omringd door water. Water waarin u kunt vissen of waar u zich kunt onderdompelen in vele activiteiten, zoals roeien, zeilen en surfen. Ook kunt u via een open vaarverbinding zo het Lauwersmeer op of naar Schiermonnikoog. Op het park kunt u zich laten verwennen in de beautysalon en kinderen vermaken zich in het zwembad of de Bollo Club.

Landal Esonstad beschikt over een uitdagende 18 holes Pitch & Putt baan. Pitch & Putt Golf is een gewilde activiteit voor teamuitjes, bedrijfsbijeenkomsten, vriendengroepen en families. In combinatie met de horeca en faciliteiten van Landal Esonstad is de Pitch & Putt Golfbaan een welkome aanvulling op het activiteitenaanbod in de regio. Deze activiteit is niet alleen toegankelijk voor gasten van Landal Esonstad, maar juist ook voor toeristen en mensen uit de regio die graag eens een balletje willen slaan.

Lauwersland Online - Win een weekend Landal Esonstad!

Lauwersland Online - Win een weekend Landal Esonstad!

De infostand van Landal Esonstad is tijdens de Dag van de Garnaal te vinden in de haven van Lauwersoog. U kunt er actief kennismaken met alle activiteiten die het unieke vakantiepark organiseert, zoals de golfsport, kinderfeestjes en nog veel meer… Hebben we uw nieuwsgierigheid gepikkeld? Grijp dan nu uw kans!

Tijdens de Dag van de Garnaal kunt u een weekend verblijf in een luxe bungalow op Esonstad winnen. Wat moet u daarvoor doen? Heel simpel:

In de Visafslag vindt u de infostand van de Dag van de Garnaal. Hier staat een glazen kom vol met garnalen. Raad het juiste aantal garnalen en wellicht wint u een verblijf voor 4 tot 6 personen in Landal Esonstad. Tijdens uw verblijf krijgt de winnaar een Golf Passepartout en een “Kidspas” voor kinderen van 4 tot 12 jaar voor alle recreatieactiviteiten. De prijsuitreiking zal op een later tijdstip plaatsvinden op Landal Esonstad.

De Dag van de Garnaal wordt dit jaar gehouden op zaterdag 6 mei van 10:00 tot 17:00 uur in de haven van Lauwersoog.

Bezoek voor meer informatie de website www.dagvandegarnaal.nl !