Winter-doe-middag bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug

GRONINGEN - Het Groninger Landschap organiseert op woensdag 28 december een leuke winter-doe-middag bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug.

Voor jong en oud is er van alles te doen bij het bezoekerscentrum binnen het thema Winter.

[ap_divider color="#777777" style="solid" thickness="1px" width="100%" mar_top="20px" mar_bot="20px"]

Bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep
Wolddijk 103
9738 AD Groningen

Kosten: Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig!
Datum: woensdag 28 december 2016
Tijd: 14:00 - 16:00 uur

Het bezoekerscentrum biedt naast exposities en diverse activiteiten onder andere: een prachtige film over het Reitdiepgebied met Floortje Dessing en een leuke winkel met diverse streekproducten en wandel- en fietsroutes. Buiten is het een beestenboel en er is een heuse tokkelbaan voor jong en oud.

[ap_divider color="#777777" style="solid" thickness="1px" width="100%" mar_top="20px" mar_bot="20px"] [ap_call_to_action button_text="Klik om de website te bezoeken" button_url="http://www.groningerlandschap.nl/" button_align="center"]

Het Groninger Landschap

 

Het Groninger Landschap beschermt, behoudt en beheert een belangrijk deel van de Groningse natuur, Gronings historisch erfgoed en maakt zich sterk om de identiteit van ons prachtige landschap te bewaren.

 

Groningen heeft vele rijkdommen. Sommige schatten staan er al eeuwen, zoals de glorieuze Ennemaborgh en de voorname Coendersborch. Andere rijkdommen ontstaan door natuurontwikkeling zoals in Polder Breebaart en de Kropswolderbuitenpolder. Al die rijkdommen zijn het waard om te behouden en te beschermen.

[/ap_call_to_action]

© Het Groninger Landschap