Lauwersland Online - Workshop composteren bij Het Groninger Landschap

Workshop composteren bij Het Groninger Landschap

Het Groninger Landschap organiseert op zaterdag 22 oktober om 09:30 uur de workshop “Composteren – recepten voor het voeden van de bodem”.

Wat doe je met je groente-, fruit- en tuinafval? Daar maak je een bodemverbeteraar van voor een bloeiende en groeiende tuin. In deze workshop leer je hoe je dit doet door te gaan composteren. Het is net als koken: zorg voor de juiste ingrediënten, volg het recept, af en toe roeren en je krijgt heerlijke voeding voor de bodem!

Deze workshop is voor iedereen die van zijn groen- en tuinafval vruchtbare grond wil maken. Je krijgt uitleg en praktische tips over composteren en je ontvangt een werkboek waarmee je thuis stap voor stap aan de slag kunt gaan.


Landgoed Coendersborch
Oudeweg 15
9364 PP Nuis

Datum: zaterdag 22 oktober 2016
Tijd: 09:30 – 12:00 uur

Kosten: Deelname is gratis!
Aanmelden: via www.groningerlandschap.nl – activiteiten


Over Het Groninger Landschap

Het Groninger Landschap beschermt, behoudt en beheert een belangrijk deel van de Groningse natuur, Gronings historisch erfgoed en maakt zich sterk om de identiteit van ons prachtige landschap te bewaren.

Groningen heeft vele rijkdommen. Sommige schatten staan er al eeuwen, zoals de glorieuze Ennemaborgh en de voorname Coendersborch. Andere rijkdommen ontstaan door natuurontwikkeling zoals in Polder Breebaart en de Kropswolderbuitenpolder. Al die rijkdommen zijn het waard om te behouden en te beschermen.

Bezoek voor meer informatie de website www.groningerlandschap.nl !

© Het Groninger Landschap