Lauwersland Online - Zangcoach Ellen Bakker geeft Open Zangworkshop in Ternaard

Zangcoach Ellen Bakker geeft Open Zangworkshop in Ternaard

Op zaterdag 2 juli geeft zangcoach Ellen Bakker weer een Open Zangworkshop in Ternaard.

Er komen diverse elementen van de zangtechniek aan bod en vervolgens zetten de deelnemers hun tanden in een splinternieuw arrangement van een stevige popsong. Het resultaat wordt opgenomen, zodat iedereen zijn of haar inbreng met de achterban kan delen. Deelnemers kunnen zich nog opgeven via www.ellenbakker.frl/openzangworkshops of 06 - 5393 3832.

Ellen Bakker zit dit jaar vijfentwintig jaar in het vak, waarvan de laatste tien in Noord-oost Friesland. De open zangworkshops zijn ontstaan vanuit haar wens om iets met a cappella zang te doen en om mensen met elkaar in contact te brengen.

Ternaard ligt vlakbij de Waddenzee. Menige deelnemer gaat na de workshop nog even lekker uitwaaien op de dijk. En natuurlijk een stukje zingen "tegen de wind in"!

De open zangworkshop start om 14:00 uur en duurt tot circa 17:00 uur.


BenThuis Ternaard
Nieuwbuurt 16
9145 RM Ternaard

Datum: zaterdag 2 juli 2016
Tijd: 14:00 - 17:00 uur

Kosten: € 25,00 per persoon inclusief koffie/thee/taart
Aanmelden: via www.ellenbakker.frl of info@ellenbakker.com


Ellen Bakker

Ik ben zangdocente, vocal coach, workshopleider, zangeres en liefhebber van mensen en allerlei soorten zang. Op mijn negende ontdekte ik mijn grote passie. Met zingen kon ik mensen raken, laten genieten, iets nieuws laten beleven. Vanaf mijn vijftiende wilde ik daar alles over leren wat ik te pakken kon krijgen. Op het conservatorium kwam daar het lesgeven bij. Eerst alleen omdat het moest, later omdat ik er mijn brood mee kon verdienen. Nog wat later omdat het het allerleukste is om te doen.

Het moment waarop ik me realiseerde hoe mooi het was om mijn kennis en kunde door te geven aan anderen, hoe veel inspiratie het mij gaf om anderen te laten groeien, zorgde voor een grote ommekeer in mijn leven. Ik had mijn drijfveer gevonden.