Lauwersland Online - Zee aan activiteiten in Zeehondencentrum tijdens Pasen en Meivakantie

Zee aan activiteiten in Zeehondencentrum tijdens Pasen en Meivakantie

Tijdens de Paasdagen en de Meivakantie staat het Zeehondencentrum bol van de activiteiten voor jong en oud.

Het Paasprogramma biedt het gehele weekend van 15, 16 en 17 april een vast en attractief programma. In de periode van zaterdag 15 april tot en met zondag 7 mei -deels Meivakantie- zijn er meerdere tours en excursies. En, natuurlijk zijn er ook volop zeehonden te zien in het centrum.

Programma Paasdagen

Paaseieren speurtochten, rondleidingen achter de schermen, bottenshows, educatieve shows over zeehonden in de “troepsoep”; zomaar een greep uit de activiteiten die tijdens de Paasdagen in het Zeehondencentrum zijn te ondernemen.

Van 11:00 uur tot 15:00 uur is er van alles te doen en beleven. Voor sommige activiteiten kun je online alvast reserveren.

Tours en excursies (rondom) Meivakantie

Meer leren over de natuurlijke leefomgeving van de zeehond, Waddenzee Werelderfgoed, kan tijdens Zeehondensafari’s, de Waddenexcursies met zandplaatwandeling en de Zeehonden vrijlaat tochten. Deze tochten vertrekken vanuit Lauwersoog. De Happy Seal/Wadstruner neemt kleine groepen mee het Wad op. Tijdens de Waddenexcursies en de Zeehonden vrijlaat tochten ga je van boord de drooggevallen zeebodem op. Vooraf reserveren voor de tochten en excursies is noodzakelijk.

Bezoek voor meer informatie en het volledige programma, tijden en boekingen de website www.zeehondencentrum.nl/het-centrum !

[hr]

Zeehondencentrum Pieterburen
Hoofdstraat 94A
9968 AG Pieterburen