Lauwersland Online - Zingen in de snelkookpan

Zingen in de snelkookpan

Op zaterdag 25 maart kunnen solo- koor- en douchezangers weer hun hart ophalen bij een zangworkshop van Ellen Bakker in Ternaard.

Met lol en voortvarendheid duiken de deelnemers in de snelkookpan waar de open zangworkshops om bekend staan. Ze werken de stemmen en de lijven los, studeren een a-cappella arrangement in en nemen het resultaat op. Allemaal in één middag, want dat kan, getuige de opnames van voorgaande workshops. Het gaat niet om vocale perfectie, wel om de uitdaging en het plezier van samen zingen. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden via www.ellenbakker.frl/openzangworkshops of 06 – 5393 3832.

Ellen Bakker is zangeres, zangcoach en workshopleider. Ze zit al vijfentwintig jaar in het vak, waarvan de laatste tien in Noord-oost Friesland. De open zangworkshops zijn ontstaan vanuit het idee om iets met a cappella zang te doen en om zingende mensen met elkaar in contact te brengen. Daarvoor haalt ze de deelnemers naar Ternaard, vlakbij het wad. Menige deelnemer gaat na de workshop nog even lekker uitwaaien op de dijk. En natuurlijk een stukje zingen tegen de wind in!

[hr]

BenThuis Ternaard
Nieuwbuurt 16
9145 RM Ternaard

Datum: zaterdag 25 maart 2017
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Kosten: € 30,00 per persoon inclusief koffie/thee/taart (zelfgebakken)

Aanmelden: via www.ellenbakker.frl of 06 – 5393 3832

[hr]

Ellen Bakker

Ik ben zangdocente, vocal coach, workshopleider, zangeres en liefhebber van mensen en allerlei soorten zang. Op mijn negende ontdekte ik mijn grote passie. Met zingen kon ik mensen raken, laten genieten, iets nieuws laten beleven. Vanaf mijn vijftiende wilde ik daar alles over leren wat ik te pakken kon krijgen. Op het conservatorium kwam daar het lesgeven bij. Eerst alleen omdat het moest, later omdat ik er mijn brood mee kon verdienen. Nog wat later omdat het het allerleukste is om te doen.

Het moment waarop ik me realiseerde hoe mooi het was om mijn kennis en kunde door te geven aan anderen, hoe veel inspiratie het mij gaf om anderen te laten groeien, zorgde voor een grote ommekeer in mijn leven. Ik had mijn drijfveer gevonden.