Lauwersland Online - Zingen in de snelkookpan

Zingen in de snelkookpan

Op zaterdag 25 maart kunnen solo- koor- en douche­zan­gers weer hun hart ophalen bij een zang­work­shop van Ellen Bakker in Tern­aard.

Met lol en voort­va­rend­heid duiken de deel­ne­mers in de snel­kookpan waar de open zang­work­shops om bekend staan. Ze werken de stemmen en de lijven los, studeren een a-cappella arran­ge­ment in en nemen het resul­taat op. Alle­maal in één middag, want dat kan, getuige de opnames van voor­gaande work­shops. Het gaat niet om vocale perfectie, wel om de uitda­ging en het plezier van samen zingen. Deel­ne­mers kunnen zich nog aanmelden via www.ellenbakker.frl/openzangworkshops of 06 — 5393 3832.

Ellen Bakker is zangeres, zang­coach en work­shop­leider. Ze zit al vijf­en­twintig jaar in het vak, waarvan de laatste tien in Noord-oost Fries­land. De open zang­work­shops zijn ontstaan vanuit het idee om iets met a cappella zang te doen en om zingende mensen met elkaar in contact te brengen. Daar­voor haalt ze de deel­ne­mers naar Tern­aard, vlakbij het wad. Menige deel­nemer gaat na de work­shop nog even lekker uitwaaien op de dijk. En natuur­lijk een stukje zingen tegen de wind in!

[hr]

BenThuis Tern­aard
Nieuw­buurt 16
9145 RM Tern­aard

Datum: zaterdag 25 maart 2017
Tijd: 14:00 — 17:00 uur
Kosten: € 30,00 per persoon inclu­sief koffie/thee/taart (zelf­ge­bakken)

Aanmelden: via www.ellenbakker.frl of 06 — 5393 3832

[hr]

Ellen Bakker

Ik ben zang­do­cente, vocal coach, work­shop­leider, zangeres en lief­hebber van mensen en allerlei soorten zang. Op mijn negende ontdekte ik mijn grote passie. Met zingen kon ik mensen raken, laten genieten, iets nieuws laten beleven. Vanaf mijn vijf­tiende wilde ik daar alles over leren wat ik te pakken kon krijgen. Op het conser­va­to­rium kwam daar het lesgeven bij. Eerst alleen omdat het moest, later omdat ik er mijn brood mee kon verdienen. Nog wat later omdat het het aller­leukste is om te doen.

Het moment waarop ik me reali­seerde hoe mooi het was om mijn kennis en kunde door te geven aan anderen, hoe veel inspi­ratie het mij gaf om anderen te laten groeien, zorgde voor een grote omme­keer in mijn leven. Ik had mijn drijf­veer gevonden.